Wie zijn wij

Hans

Hans Krosse

Sr. bedrijfsadviseur

In 2008 grondlegger van Krosse Advies. Zijn carrière begon als docent Economie. Vervolgens meer dan 25 jaar ervaring in bestuurlijke topposities bij gemeenten en andere maatschappelijke organisaties. Dat alles heeft van Hans een scherp analyticus gemaakt: een initiator en uitvoerder…

… van ingewikkelde veranderingsprocessen met de nadruk op implementatie. Hans is niet alleen een conceptueel denker maar ook een doener. Hierbij gaat hij niet uit van blauwdrukken, omdat het organiseren van draagvlak bij management en personeel belangrijker is dan de exacte uitkomst. Wel houdt hij scherp in de gaten gehouden dat het eindresultaat financieel deugt en de kwaliteit van de prestaties goed is.

Door zijn ervaring als politiek bestuurder en directeur bestuurder is hij in staat vanuit deze twee werelden te analyseren en te redeneren alsook deze werelden te verbinden en zo voor een beter gezamenlijk resultaat zorg te dragen.

Zijn focusgebieden zijn: gemeenten, provincies, universiteiten en non profit organisaties in de gezondheidszorg en sociale dienstverlening.

Daan Krosse

Financieel adviseur

Daan gaat daadkrachtig te werk, hij is naast een analyticus een echte doener. Omdat hij veel kennis paraat heeft, kan hij op praktisch niveau snel en adequaat schakelen. Startende ondernemers helpt Daan met het schrijven van een ondernemingsplan….

…Door zijn jarenlange ervaring, neemt hij hierbij desgewenst een adviserende rol in. Voor langer bestaande bedrijven kan Daan het bestaande bedrijfs-en financieel proces analyseren en optimaliseren. Zijn economische en organisatorische kennis plus zijn gepassioneerde ondernemersdrang hebben hem gevormd tot de bedrijfsadviseur die hij nu is. Zijn kwaliteiten hebben niet alleen anderen geholpen maar hebben ook Krosse Advies als advieskantoor op de kaart gezet.

 

 

Jules Joosten

Jules Joosten

Bedrijfsadviseur 

Jules heeft tijdens zijn studie International Business een brede interesse ontwikkeld in de vele facetten van het ondernemen. Deze interesse heeft hij invulling kunnen geven bij het schrijven van bedrijfsplannen voor…

… zeer verschillende ondernemingen. Hij helpt ondernemingen met het bepalen van de strategie om in te spelen op wijzigingen in de marktomgeving. Zijn kracht ligt bij het verwoorden van een abstract idee tot een concreet plan. Door dagelijks in contact te staan met ondernemers bouwt hij veel praktijkervaring op. Kennis die bij de bedrijfsplannen van grote waarde is. Omdat tijdens zijn gehele studie Engels de voertaal was, en met de ervaring die hij opdeed bij buitenlandse onderwijsinstellingen, schakelt hij makkelijk tussen het schrijven van Nederlandse en Engelse bedrijfsplannen. 

Amber-200

Amber van Dongen-Boom

Office manager

Is bij Krosse Advies aangenomen als Office Manager. Zij zorgt ervoor dat de werkzaamheden op kantoor soepel en gestructureerd verlopen. Hiernaast ontwikkelt zij zich dankzij haar leergierigheid en scherpe…

… inzicht, tot adviseur op het gebied van administraties en belastingen. Amber is actief geweest als administratief- en commercieel medewerker. Hierna heeft zij bij de Rabobank gewerkt als verkoop- en serviceadviseur. Binnen deze functies is Amber verantwoordelijk geweest voor het managen van order stromen, salesondersteuning en klantenondersteuning. Ook heeft zij in deze periode haar Wft-basismodule behaald. Deze werkzaamheden hebben Amber gevormd tot een daadkrachtig, resultaatgericht en klantgericht persoon. Procesverbetering, probleemoplossing en relatiebeheer zijn voor Amber belangrijke bedrijfswaarden.

Team

Het team achter de Krosse Advies Groep

Wij worden bijgestaan door een team van algemene medewerkers. Ons personeel is of wordt op academisch niveau opgeleid en draagt daarmee te allen tijde bij aan ons kwaliteitsniveau. Zij worden uitgedaagd om nieuwe kennis in te brengen en daarmee processen te optimaliseren. Niet alleen denken zij mee met de organisatie, zij denken ook mee met de klant.

  • Dirk Dodebier

  • Bart van Lokven

© Copyright Krosse Advies Groep || Design: Stuurlui Online Marketing