Onze klanten

Advocatenkantoren – Diverse

Veel immigranten komen naar Nederland toe om hier als zelfstandige te komen wonen en werken. In ons geval komen cliënten uit China naar Nederland toe om hier een Europese vestiging op te zetten. Om aan te tonen dat zij hierheen komen en iets gaan bijdragen aan de Nederlandse economie is er een sterk ondernemingsplan nodig. Zeker aangezien de plannen sinds kort door het Ministerie van Economische Zaken worden getoetst. Omdat het schrijven van ondernemingsplannen niet onder onze kerntaken valt, gingen wij om de kwaliteit te waarborgen op zoek naar een betrouwbare partner. Deze hebben we kunnen vinden in MKBusinessplan. Inmiddels hebben zij al meerdere plannen voor ons geschreven en hebben wij de samenwerking en werkwijze geoptimaliseerd. Wij zijn met name te spreken over de proactieve houding en commitment van MKBusinessplan. Zij maken hun beloftes meer dan waar.

Gianotten-Mutsaers

B-pt – Bart Dooremalen

Al meer dan 10 jaar run ik samen met mijn partner een sportschool en geef ik hiernaast personaal training aan topondernemers. Om volledig bezig te kunnen zijn met de sportschool en de mensen die wij trainen, schakel ik voor randzaken graag de hulp in van experts. Zo helpt de Krosse Advies Group mij met mijn marketing strategie en personeelsbeleid. Ik weet hier onvoldoende vanaf en dit wil ik graag zo houden. Door hiervoor de juiste mensen in te schakelen ben ik verzekerd van het resultaat waar ik naar zocht, zonder dat ik hier zelf onnodig veel tijd aan kwijt ben. Ik kan niet anders zeggen dat ik toe nu toe altijd tevreden ben geweest over de dienstverlening van de Krosse Advies Group.

Brass-Utrecht

Brass Utrecht – Sidney Rubens

Na jaren mijn administratie te los te hebben gelaten, ben ik me nu eindelijk bewust van de financiële status van mijn restaurant. Samen met Daan heeft het me aardig wat tijd en moeite gekost om alle cijfers weer helder voor ogen te krijgen. Ik heb geleerd dat het belangrijk is om als ondernemer te weten wat je boekhouder doet. De meeste ondernemers willen niets van hun administratie weten maar zonder deze te begrijpen mis je belangrijke informatie. Doordat Krosse Administratie per kwartaal komt met een financiële rapportage die zij in een gesprek komen toelichten, ben ik meer feeling gaan krijgen met mijn financiën en administratie. Dit levert mij nog dagelijks voordeel op.

Gemeenten – Diverse

Als buitenstaander ben je soms beter in staat de verschillende belangen in gemeenteland te onderkennen en af te wegen. Onze advisering betreft concrete projecten maar ook strategische keuzes op verschillende beleidsterreinen. De financiële dimensie maakt daar meestal onderdeel van uit. Kennis van het onderwerp en professionaliteit staan bovenaan. Maar door eigen ervaring kunnen we ons goed inleven in de positie van de bestuurder en van de ambtelijke medewerker in zijn rol in het gemeentelijke proces. Daardoor heeft onze advisering een extra dimensie.

Needle-Leanperspective

Needle – Jens Hensen

In de eerste plaats had ik als ZZP`er niet de behoefte om mijn administratie uit te besteden. Als starter wilde ik mijn kosten zo laag mogelijk houden en dit soort zaken daarom zelf oplossen. Via mijn neef kwam ik bij Krosse Administratie terecht. Zij hebben mij in eerste instantie vrijblijvend geholpen met het checken van mijn administratie en belastingaangifte. Aangezien dit niet mijn expertise is, had ik hier toch de nodige twijfels over. Tijdens de controle kreeg ik zoveel goede tips en feedback dat ik mijn administratie meteen bij Krosse Administratie heb neergelegd. Dankzij een goede uitleg kan ik een groot deel toch nog zelf doen wat uiteraard voordeliger is. Tegelijkertijd weet ik dat dankzij de check dat mijn administratie en aangiftes altijd op orde zijn en ik geen financieel of fiscaal voordeel misloop. Daarnaast maakt Krosse Administratie onderdeel uit van een bedrijfsbrede adviesgroep. Dit komt goed uit nu ik eraan denk om een B.V. op te richten en personeel in dienst te nemen.

 

© Copyright Krosse Advies Groep || Design: Stuurlui Online Marketing