Onze business units

Krosse-Administratie-logo Krosse Administratie neemt al uw administratieve verplichtingen uit handen. Wij doen de administratie, stellen de jaarrekening op en verzorgen de belastingaangiftes. Op basis van deze administratie en jaarrekening, voorzien wij de klant altijd van voortschrijdende financiële rapportages. Daarnaast verzorgen wij ook de facturatie, debiteurenbeheer, urenregistratie en salaris administratie.

Naar de website

MKBusinessplan-logo MKBusinessplan begeleidt (startende) ondernemers in het MKB door professionele businessplannen op te stellen, te controleren en/of te herschrijven. Tijdens deze trajecten denken wij zowel op strategisch, als op operationeel niveau mee. In specifieke gevallen spelen we proactief in op de gewenste onderhandelingspositie. Tevens bieden wij ondersteuning bij het financieringstraject.

Naar de website

Arbeidsmarktdiensten-logo ArbeidsMarktDiensten biedt het antwoord op al uw personeelsgerelateerde  vraagstukken. Op basis van een volledige bedrijfsanalyse stellen wij voor u een personeelsbeleid op dat gegarandeerd voldoet aan alle wettelijke eisen en er voor zorgt dat u veilig en vertrouwd kunt ondernemen. Daarnaast treden wij op als oproepbaar consultant om u met raad en daad bij te staan. Dit alles voor een vaste duidelijke prijs.

Naar de website

MKMarketingplan-logo Het kan altijd beter; dat weten ondernemers als geen ander. MKMarketingplan helpt bij het bepalen van een concrete marketingstrategie om hiermee gestelde doelen te bereiken. Een uitgebreide bedrijfsanalyse helpt deze doelen te vertalen naar strategische doelstellingen. Het plan sluit af met praktische actiepunten waarmee de geformuleerde doelstellingen kunnen worden gerealiseerd. Deze actiepunten sluiten vanzelfsprekend aan bij de huidige capaciteiten van de onderneming.

Naar product 

© Copyright Krosse Advies Groep || Design: Stuurlui Online Marketing